The Single Best Strategy To Use For بیماری سلیاک روده
The Single Best Strategy To Use For بیماری سلیاک روده
Blog Article
سال ۱۳۹۶ با هدف سادهسازی مفاهیم تخصصی پزشکی، سلامتی و زیبایی، مجله دکتردکتر را راهاندازی کردیم.
به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که میتواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.
همانگونه که پیش از این گفته شد، داشتن یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان مبتلا به سلیاک ضروری است.
مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.
در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر میدهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.
هنگامی که روده بهبود یافت، بدن دوباره قادر به جذب مناسب مواد مغذی از غذا است.
× صفحه اصلی داروهای ژنریک تک نسخه ای مشاوره دارویی مناقصات سازمان ها اخبار دارویی درباره ما مقالات درخواست همکاری ☰
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن است تعریف بیماری سلیاک زیست دهم نقاط عطف رشدی خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارتهای ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.
در حال بارگذاری ... بارگذاری پست های بیشتر بدون پست های بیشتر
یک سری علائم سلیاک که ممکن است در سنین بالاتر نمایان شوند عبارتند از:
تنها روش درمان بیماری سلیاک در کودکان، حذف کامل گلوتن از رژیم غذایی کودک است. حذف گلوتن از رژیم غذایی باعث میشود که پرزهای روده بهبود یافته و بتوانند مجددا مواد مغذی را به طور مناسب جذب کنند. پزشک به شما آموزش میدهد که چگونه گلوتن را حذف کرده و در عین حال یک رژیم غذایی مغذی و سالم داشته باشید. همچنین نحوهی مطالعهی برچسب مواد غذایی و تشخیص مواد غذایی و محصولات دارای گلوتن را نیز به شما آموزش میدهد.
احتمالاً از شنیدن اینکه مدفوع قرمز می تواند به معنای خونریزی باشد، یا به دلیل هموروئید یا خونریزی در قسمت تحتانی روده باشد، تعجب نکنید. با این حال، اگر مدفوع شما کمی قرمز است، ممکن است نیازی به نگرانی فوری نباشد.
خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان